Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deszapezire asistati ploiesti 18După ce, zilele trecute, la finalul lui februarie, autorităţile ploieştene se plângeau că s-au putut baza la deszăpezire doar pe 13 persoane care prestează muncă în folosul comunităţii, în contextul în care mulţi dintre asistaţi îşi făcuseră norma înainte de ninsori, de astăzi, odată cu intrarea în luna martie, numărul a crescut considerabil. Câteva zeci de beneficiari de ajutor social sau masă la cantina Primăriei au fost trimişi joi pe teren, anunţă autorităţile, pentru curăţenie în zona unităţilor de învăţământ, parcări cu plată sau spaţii verzi.

"Beneficiarii de ajutor social şi de masă la cantină vor efectua orele în folosul comunităţii în această perioadă prin îndepărtarea stratului de zăpadă şi de gheaţă în diferite zone din oraş. Beneficiarii de ajutor social, în funcţie de numărul membrilor aflaţi în dosar, au de efectuat între 16 ore şi 72 de ore de muncă lunar, iar beneficiarii de masă la cantină au de efectuat în funcţie de numărul de porţii între 32 de ore şi 96 de ore de muncă lunar. Astăzi, 1 martie 2018, beneficiarii de ajutor social lucreză la degajarea stratului de zăpadă din curţile unităţilor de învăţământ din Ploieşti", se arată într-un comunicat de presă trimis de municipalitate.

Totuşi, sistemul are unele breşe, care le permit asistaţilor să se eschiveze de la unele sarcini. Singura obligaţie, ca să nu piardă beneficiile, este ca fiecare să presteze numărul de ore de muncă în folosul comunităţii care-i revin pe durata unei luni, însă nu există un program fix.

 "Avem trei categorii mari de servicii din cadrul Primăriei care beneficiază de munca acestor persoane, sunt 195 de persoane la SGU, plus 3 la sere, sunt 66 la CSM şi 41 la Parcul Municipal Vest. Aceste persoane au două categorii de facilităţi sociale, unele primesc hrană prin Cantina Socială, altele primesc bani, în funcţie de veniturile pe care le au, sumele mergând până la 350 de lei pe lună. Nu toţi asistaţii social trebuie să presteze muncă. De exemplu, dacă într-o familie sunt cinci membri asistaţi, o singură persoană poate să presteze pentru toţi cinci, dar prin cumularea numărului de ore. Astfel, ei lucrează între 16 ore pe lună şi până la 96 de ore pe lună, care ar însemna cam 12 zile la un program de opt ore. Nu-i obligă nimeni să vină să muncească aceste zile începând cu data de 1. Ei trebuie să se prezinte pe data de 1 a fiecărei luni la locurile unde sunt repartizaţi şi să li se prezinte de către administratorii de aici, în funcţie de numărul de ore de muncă pe care le au, activităţile pe care trebuie să le presteze şi unde", a explicat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti. Acesta a precizat că, astăzi, la început de lună, au fost şi asistaţi care nu au trecut pe la "muncă", probabil aşteptând să prindă o îmbunătăţire a condiţiilor meteo. "Astăzi, în prima zi din lună, cei care s-au prezentat la Parcul Municipal Vest şi la CSM, pentru că nu aveau ce să facă acolo, au fost redistribuiţi la curăţenie la o serie de şcoli şi grădiniţe, respectiv Şcoala «Nicolae Iorga» de pe strada Minerva, în zona Hipodromului la Şcoala «Mihai Eminescu», fosta Şcoală 15 şi grădiniţa cu program prelungit din incinta Şcolii 15 şi pe strada Stadionului la Şcoala «Sfânta Vineri» şi grădiniţa din incintă. Oamenii care s-au prezentat astăzi au fost arondaţi în aceste locaţii. Aşa funcţionează sistemul, legea nu-i obligă la un program fix, însă regula este ca ei să se prezinte în prima zi a lunii", a mai explicat primarul. Cei repartizaţi la SGU s-au ocupat, tot astăzi, de curăţenie în parcările cu plată şi spaţiile verzi. Mai multe detalii AICI.

Back To Top