Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Conform calendarul aprobat de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Prahova a anunțat care este oferta unităților de învățământ din județ, la clasa pregătitoare, pentru anul școlar 2018 - 2019, dar și circumscripțiile școlare valabile la înscrierile care încep săptămâna viitoare. 

 

Peste 5.900 de locuri sunt disponibile, anul acesta, în județul Prahova, pentru înscrierea în învățământul primar. Ele pot fi ocupate de copii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august, inclusiv, sau începând cu 1 septembrie, dar în acest caz numai dacă ealuarea psihosomatică atestă că sunt dezvoltați corespunzător pentru a face față cerințelor din învățământul primar.

Oferta de școlarizare --------> AICI

Evaluarea psihosomatică

Aceasta se derulează în perioada 1 - 23 martie, pe baza programării pe care părinții o pot face direct la centrele desemnate, prin telefon. Datele de contact ----------> AICI.

La evaluare, părintele trebuie să prezinte certificatul de naștere al copilului (original și copie), adeverință medicală cu mențiunea "Clinic sănătos - apt pentru școală" (original), actul d eidentitate al părintelui care însoțește copilul (original și copie), sentința de divorț prin care se instituie tutela - dacă este cazul (copie).

Rezultatul evaluării se comunică în scris, părintelui, în aceeași zi, și nu poate fi contestat.

Calendarul înscrierilor

Dosarul de înscriere pentru clasa pregătitoare se poate depune în perioada 8 - 26 martie, când se derulează prima etapă. Prioritate au cererile elevilor din circumscripția școlară, iar restul solicitîrilor va fi soluționat în limita locurilor rămase disponibile, prin aplicarea criteriilor generale prevăzute de metodologie și a  criteriilor specifice stabilite de fiecare unitate de învățământ în parte.

Circumscripțiile din Ploiești ----------> AICI

Circumscripțiile din Câmpina -----------> AICI

Circumscripțiile din celelalte orașe -----------> AICI

Rezultatele primei etape vor fi anunțate pe 30 martie.

Calendarul complet --------->  AICI

Metodologia înscrierilor în învățământul primar ---------> AICI

 

Back To Top