Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia rutiera 1 martiePoliţiştii rutieri au organizat, joi, la Ploieşti, un filtru în trafic, în zona centrală a municipiului. Cu ocazia zilei de 1 Martie, agenţii au oprit maşinile conduse de femei şi le-au acordat flori doamnelor şi domnişoarelor. Alături de poliţişti au fost şi mai mulţi angajaţi de la Registrul Auto Român, care le-au oferit şoferiţelor şi pasagerelor câte un mărţişor din partea RAR.

Inedita acţiune, începută la ora 10.45, s-a desfăşurat pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, în zona din faţa Palatului Administrativ, unde mai multe echipaje le-au oferit daruri participantelor la trafic.

"Este o tradiţie de la care poliţiştii din Prahova nu fac rabat nici anul acesta. Indiferent de gradele din termometre, ne aflăm în traficul rutier pentru a le ura tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le întâlnim astăzi un călduros «La mulţi ani!». De asemenea, avem pregătite flori şi mărţişoare pe care colegii mei le «aplică» astăzi, în loc de sancţiune, participantelor la trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu.

Back To Top