Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Luni, pe 5 martie, este programat ultimul termen în dosarul privind contracte de deszăpezire, care îi vizează și pe fostul președinte CJ Prahova, Vlad Cosma, și fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma. În cursul acestei zile, judecătorii vor anunța verdictul, hotărârea fiind definitivă.

Dosarul îi vizează pe Mircea și Vlad Cosma, dar în aceeași speță au mai fost judecați omul de afaceri Răzvan Alexe și fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu.

În primă instanță, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare, cu executare, pedeapsă pe care procurorii o cer și în prezent pentru fostul președinte al CJ Prahova. În ceea ce-l privește pe fiul acestuia, Vlad Cosma, condamnat pe fond la 5 ani de închisoare, cu executare, acum procurorii cer pentru el o pedeapsă de patru ani și opt luni.

Completul de 5 judecători din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție pronunță, luni, hotărârea definitivă în acest dosar.

Back To Top