Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Simularea Evaluării Naționale nu ar fi trebuit să aibă loc în peste 90 de unități de învățământ din Prahova, după ce sindicaliștii au semnat în favoarea acestei forme de protest. Luni, însă, probleme au apărut doar în nouă școli, în celelalte cazuri găsindu-se soluții pentru înlocuirea protestatarilor în comisiile de examen.

În 91 de unități de învățământ din Prahova, membrii de sindicat au semnat  că participă la protestul din această săptămână și boicotează simularea, alăturându-se acțiunii demarate de FSLI la nivel național (VEZI DETALII). Ei nu au intrat în săli, luni, la prima probă, dar în majoritatea cazurilor decizia lor a rămas fără urmări. "În ultimele zile, mai ales în weekend, directorii și Inspectoratul Școlar Județean au lucrat pentru a înlocui, în comisii, membrii de sindicat care au anunțat că boicotează testarea, așa cum a cerut Ministerul Educației. În comisii au ajuns pensionari, membrii ai altor sindicate sau chiar directorii și directorii adjuncți",a anunțat Ion Duță, președintele sindicatului Școala Prahovei.

Simularea nu a avut loc la Liceul Tehnologic "Constantin Cantacuzino" Băicoi, Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul "Simion Stolnicul" Comarnic, Liceul Tehnologic Starchiojd, Școala Liliești - Băicoi, Școala Gimnazială Ploieștiori (com. Blejoi), Șc. "Constantin Brâncoveanu" Breaza, Școala Gimnazială Drajna și Școala "Andrei Mureșanu" Ploiești.

În Prahova, sindicatul Școala Prahovei, afiliat FSLI, are aproximativ 7.800 de membri.

Back To Top