Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii sunt în alertă după ce, luni după-amiază, o femeie din comuna prahoveană Vărbilau i-a sesizat că fetița și băiețelul ei, în vârstă de 10, respectiv 8 ani, ar fi fost răpiți chiar de tată.

 

Femeia susține că minorii ar fi fost luați de pe stradă, unde se aflau cu o vecină care îi luase de la școală. Sesizarea a ajuns la polițiști luni, pe 5 martie, în jurul orei 15.30, iar IJP Prahova a emis o alertă la nivel național, pentru găsirea copiilor. Imediat au fost demarate imediat căutările, iar minorii au fost dați în urmărire și în consemn la frontieră.

Fetița se numește Micheloudakis Kalliopi, are 10 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr lung, șaten, ochi căprui, fața ovală, ten măsliniu. La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de culoare gri cu glugă îmblănită, pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis cu tăieturi, ghete negre cu blană crem albă, căciulă de culoare roz, cu model gri, fular de culoare roz.

Băiețelul se numește Micheloudakis Georgios, are 8 ani și următoarele semnalmente: 1,15 – 1,20 m. înălțime, constituție astenică, păr scurt șaten, ochi căprui, lipsă dinți partea superioară, incisivi centrali și laterali. La momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă de culoare gri închis, cu glugă îmblănită, pantaloni negri cu model alb și o aplicație fosforescenta, ghetuțe îmblănite de culoare gri cu maro, fes gri cu linii verzi, fular gri cu linii albastre.

Potrivit IJP Prahova, din cercetări a reieșit că, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, tatăl nu avea drept de vizită.  Din declarația mamei copiilor rezultă și că bărbatul are antecedente penale în Grecia, el fiind condamnat pentru trafic de stupefiante.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea copiilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Update: IJP Prahova a anunţat, marţi dimineaţă, că minorii au fost găsiţi şi se află în afara oricărui pericol.

Update: Potrivit Jandarmeriei Române, copiii au fost găsiți împreună cu tatăl lor, în București, în apropierea Ambasadei Greciei (VEZI DETALII).

 

 

 

 

 

 

Back To Top