Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Înalta Curte de Casație și Justiție nu a anunțat nici luni verdictul în dosarul care îi vizează, printre alții, pe fostul președinte CJ Prahova, Mircea Cosma, și pe fiul său, fostul deputat Vlad Cosma.

 

După ce, la termenul din 19 februarie, judecătorii au anunțat amânarea pronunțării, pentru 5 martie (VEZI DETALII), procesul nu s-a încheiat nici luni. Magistrații au decis o nouă amânare, pentru 22 martie, după cum se arată în minuta instanței.

Pe fond, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar procurorii cer menținerea acestei hotărâri. În schimb, pentru fostul deputat Vlad Cosma, anchetatorii au cerut o pedeapsă de patru ani și opt luni, cu executare, față de 5 ani, cât prevede hotărârea din primă instanță.

Amânarea vine în condițiile în care, în ultimele două săptămâni, Vlad Cosma a dat publicității mai multe înregistrări despre care pretinde că ar fi fost făcute în sediul DNA Ploiești și că ar demonstra falsificarea unor probe, în dosare instrumentate la unitatea de parchet.

Back To Top