Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alerta națională lansată de Poliția Prahova, după ce autoritățile au fost sesizate de mama a doi copii din Vărbilău, că aceștia ar fi fost răpiți de tatăl lor, de pe stradă (VEZI DETALII), a dat rezultate. Minorii au fost depistați marți dimineață, de un echipaj de jandarmi.

 

Anunțul a fost făcut de jandarmeria Română. Copiii au fost găsiți în timp record. Ei se aflau în București, împreună cu tatăl care îi luase, potrivit mamei minorilor, de pe stradă. "Cei doi copii răpiți din județul Prahova de tatăl lor, de origine greacă, au fost găsiți, marți dimineață, de un echipaj de jandarmi, în București, în apropierea Ambasadei Greciei.  Fetița de 10 ani și fratele ei, în vârstă de 8 ani, erau însoțiți de tatăl lor, un bărbat care are antecedente penale în Grecia. Minorii au fost dați dispăruți și în consemn la frontieră, după ce tatăl lor i-ar fi luat cu forța din localitatea Vărbilău, județul Prahova. Persoanele au fost observate în jurul orei 07.25, în zona Ambasadei Greciei, în autoturismul marca Opel de culoare albastră, parcat pe Bd. Ferdinand", a comunicat Jandarmeria Română.

Potrivit IJP Prahova, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și nerespectarea hotărârilor judecătorești. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Update: "Cauza va fi preluată spre cercetare la nivelul Parchetului de pe langa Înalta Curte de Casație și Justiție, urmând ca persoanele implicate să fie conduse, astăzi, la sediul unității de parchet. Dosarul a fost declinat de către Parchetul de pe lângă Judecatoria Vălenii de Munte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casatie și Justiție", a anunțat IJP Prahova. 

Foto: Jandarmeria Română

Back To Top