Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile din Prahova au lansat, în aceste zile, un nou apel către populație, îndemnând la vaccinare antigripală, în condițiile în care, săptămâna trecută, în județ au fost înregistrate încă două decese din cauza gripei.

Direcția de Sănătate Publică Prahova a confirmat două noi decese provocate de gripă, apărute în județ în perioada 26 februarie - 4 martie. Primul caz este al unei femei în vârstă de 46 de ani, confirmată cu virus gripal tip B, fără condiții medicale preexistente cunoscute și nevaccinată antigripal. Acesta a murit pe 26 februarie.

A doua pacientă ucisă de gripă săptămâna trecută a fost o femeie de 70 de ani, pe 4 martie. În cazul acesteia, a fost confirmat cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente. Nici aceasta nu era vaccinată antigripal.

Săptămâna trecută, au fost înregistrate, în Prahova, 26 de cazuri de gripă, dintre care 10 au necesitat internare. De asemenea, au fost înregistrate 5.720 de infecții acute ale căilor respiratorii se menține, 71 de pacienți necesitând internare. Potrivit DSP Prahova, au mai fost înregistrate și 986 de cazuri de pneumonie, dintre care 134 internate.

Morbiditatea prin IACRS și pneumonii a fost în scădere, față de săptămâna precedentă, mai anunță DSP Prahova.

Direcţia Județeană de Sănătate Publică recomandă în continuare vaccinarea persoanelor din grupele de risc și respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și igienă personală.

Back To Top