Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O publicație locală dezvăluia, în urmă cu câteva zile, un incident petrecut acum un an și jumătate care a afectat zeci de bancomate ale Raiffeisen Bank, din mai multe orașe din România. O reacție din partea reprezentanților băncii a apărut abia acum.

Reprezentanții Raiffeisen Bank au precizat, pentru Știrile Pro Tv, că incidentul nu a adus prejudicii clienților băncii: "Am înregistrat un incident în septembrie 2016, iar organele de urmărire penală au început investigaţiile imediat, banca noastră cooperând cu acestea şi oferind toate informaţiile pe care le deţinea. Demn de subliniat este că niciun client al băncii nu a suferit niciun prejudiciu.”

Investigația este derulată de procurorii DIICOT Iași, de aproximativ un an, dar informații au apărut doar recent în spațiul public, după ce bzi.ro a intrat în posesia unui raport  realizat de o firmă rusă, specializată în consultanță împotriva fraudelor informatice, la solicitarea şefilor de la Raiffeisen Bank.

Hackerii care au acționat la momentul respectiv ar fi reușit, în timp record, să golească 32 de bancomate, din opt localități, inclusiv din Ploiești (VEZI DETALII).

Back To Top