Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hipodromul ploiesti cursaPrimăria Ploieşti, prin Clubul Sportiv Municipal, face demersuri pentru reluarea pariurilor hipice, după o lungă perioadă în care această activitate nu s-a mai putut desfăşura la Hipodrom. Reprezentanţii CSM anunţă că au avut o întrevedere cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, fiind încrezători că primele pariuri, oficiale şi legale, se vor putea ţine în termen de "o lună-două".

Coordonatorul activităţii de la Hipodrom, Lucian Rădulescu, a declarat că a avut o întrevedere luni, la Bucureşti, cu ministrul Teodorovici pe tema organizării pariurilor hipice, principala soluţie vizată fiind ca această activitate să fie gestionată de Loteria Română. " Am făcut demersuri şi către Loterie, dar şi către Agenţia Jocurilor de Noroc, care ne-au răspuns că deocamdată nu se pot implica. Încercăm prin demersul făcut ieri la ministrul Teodorovici să deblocăm situaţia. Eu cred că într-o lună-două vom putea să avem pariuri la Hipodromul Ploieşti", a declarat Lucian Rădulescu.

Acesta a amintit că în perioada rece nu se ţin curse de trap pe Hipodromul Ploieşti şi că toate competiţiile vor fi reluate în jurul datei de 1 aprilie.

Back To Top