Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aflat sub cod galben de inundații, până miercuri, la ora 22.00, județul Prahova s-a confruntat, începând cu marți după-amiază, cu probleme cauzate de precipitațiile abundente.

La Sinaia, în jurul orei 14.00, pompierii au fost chemați să intervină pe str. Valea Largă, unde mai multe anexe gospodărești au fost inundate.

Probleme au apărut, câteva ore mai târziu, și la Bărcănești, unde apa a acoperit carosabilul și a afectat două gospodării și benzinăria de la intersecția între DN 1 și breteaua spre A3. Aici, pentru aproximativ jumătate de oră, la solicitarea ISU, s-a luat chiar măsura devierii traficului rutier de pe DN 1.

În ultimele ore, însă, în țară au fost prognozate probleme și mai grave. Hidrologii au emis, începând de marți după-amiază avertizări privind producerea unor fenomene periculoase imediate pentru mai multe bazine hidrografice.

Pentru județele Buzău, Covasna și Harghita s-a instituit chiar cod roșu, până miercuri dimineață, la ora 6.00, acesta vizând zona din aval de barajul Siriu. Și în amonte, până la ora 2.00, în Brașov, Covasna și Buzău a fost cod portocaliu, cu posibilitatea depășirii cotelor de inundație.

De asemenea, până la miezul nopții s-au mai aflat sub cod roșu județele Brașov și Harghita, mai precis bazinele hidrografice Homorodul Mic și Homorodul Mare.

Alte avertizări cod portocaliu au mai fost emise pentru afluenții mici ai aferenți sectorului amonte Acumulare Voila, Olt - în aval de S.H.Tomești și în amonte S.H. Sebeș Olt, Târnava Mare, Teleorman - bazinul superior, afluenţii din bazinul inferior al râului Vedea. Unele dintre aceste atenționări sunt valabile și miercuri, până în jurul prânzului.

Până la ora 22.00, râurile din Oltenia, nordul Munteniei, mare parte din Moldova și centrul Transilvaniei se află sub cod galben de inundații.

Foto: ISU Prahova

Back To Top