Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ISU Prahova a transmis, miercuri dimineață, un bilanț după intervențiile derulate în ultimele 24 de ore, în condițiile în care județul s-a aflat sub avertizare cod galben de inundații. Șase localități, de pe Valea Prahovai, din sud și din est, au fost afectate de fenomenele produse de topirea zăpeziii și precipitațiile abundente.

Problemele au început marți după-amiază, la Sinaia, unde mai multe anexe gospodărești au fost inundate. Până seara și, mai departe, pe timpul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină, însă, și la Bărcănești, Azuga, Ciorani și Tomșani, iar de dimineață se acționa la Tătărani (com. Bărcănești), Azuga și Bușteni.

"Ploaia a cauzat probleme pe mai multe străzidin Azuga (Umbroasa, Cerbului și Victoriei), patru gospodării și trei subsoluri fiind inundate. De asemenea, alte două subsoluri, dar și trei gospodării din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe pentru a evacua apa de pe partea carosabilăîn zona celor două sensuri giratorii, pe prima bandă a sensului Ploiești - București. Pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Tomșani, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie, înlocalitatea Sinaia pentru evacuarea apei de pe partea carosabilă și în comuna Ciorani la o gospodărie", se arată în comunicatul ISU Prahova.

30 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate, a mai precizat sursa citată, arătând că situația din județ încă este monitorizată.

De altfel, miercuri dimineață încă au loc intervenții pentru evacuarea apei în Azuga (cinci subsoluri de pe str. Cerbului și str. Victoriei), Tătărani (un beci și o gospodărie au fost inundate) și Bușteni (au fost inundate carosabilul și o gospodărie).

Foto: ISU Prahova

Back To Top