Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Elevi, profesori, părinți, artiști și reprezentanți ai instituțiilor publice s-au mobilizat, în ultimele săptămâni, pentru a venit în sprijinul lui Vlad Constantinescu, elevul ploieștean de la Colegiul "Spiru Haret" diagnosticat cu cancer. Singura șansă la viață a acestuia este un tratament în Turcia, pentru care familia are nevoie de 100.000 de euro.

 

Două eveniment caritabile au avut loc marți, la Ploiești, pentru strângerea de fonduri în sprijinul lui Vlad Constantinescu, elev al Centrului Județean de Excelență Prahova. Primul a fost organizat de tinerii de la C. N. "I. L. Caragiale" din Ploiești, care au reușit să adune aproape 1.000 de euro pentru colegul lor bolnav, de la Colegiul "Spiru Haret". Și campania lor nu se oprește aici, strângerea de fonduri la nivelul unității de învățământ continuând și în următoarele zile. Cu doar câteva zile în urmă, și elevii din Colegiul Național "Mihai Viteazul" au vrut să fie alături de Vlad și au organizat un eveniment similar.

Seara, un alt spectacol caritabil s-a desfășurat la Filarmonica din Ploiești. Din bilete vândute pentru acesta s-au adunat încă 13.000 de lei, o sumă importantă, ca de altfel fiecare bănuț pe care familia îl strânge pentru tratamentul lui Vlad.

Iar evenimentele de acest fel vor continua, la Ploiești. Pe Facebook a fost creată și o pagină dedicată acestui caz, "Să-l salvăm pe Vlad Constantinescu. Donează o șansă la viață", unde veți găsi informații actualizate despre inițiativele de acest fel, prin intermediul cărora îl puteți ajuta pe tânărul ploieștean. Mobilizarea este oricum impresionantă și deja, până la finalul lunii, sunt pregătite și aslte spectacole caritabile.

"Din suflet, pentru Vlad Constantinescu" va avea loc pe 20 martie, de la ora 18.00, la Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești, iar un alt spectacol este programat în București, la Bistro 37 - 39, pe 29 martie.

Și Vintage Pub Ploiești anunță un concert caritabil, vineri, pe 16 martie.  

"Dupa multele analize si investigatii amanuntite diagnostivul final este CANCER DE PIELE, MELANOM MALIGN CU METASTAZE GRADUL 3. Doctorul oncolog ne-a spus ca tratamentul va fi de durata cel putin 1 an de zile. Urmeaza o perioada de radioterapie, chimoterapie si operatii. Va fi greu dar exista speranta de viata pentru ca echipa de medici este increzatoare si vor aduce si alte terapii mai noi", a anunțat mama lui Vlad, Dana Constantinescu, profesoară la Colegiul "Elie Radu" din Ploiești.

La începutul lunii, aceasta anunța că "Vlad va incepe un tratament greu de sase saptamani cu radioterapie si imunoterapie. Va fi dificil dar avem speranta. Vlad trebuie sa reactioneze pozitiv la tratament si sa se micsoreze tumoarea.  Va multumim pentru donatiile pe care le ati facut (aproximativ 20000 euro) dar va rog sa ne ajutati in continuare pentru ca tratamentul este costisitor dar e singura sansa la viata. Sa ii transmitem gandurile bune si incurajarile voastre ca sa fie tare si sa reuseasca. Are cea mai grea batalie si trebuie sa fie puternic si sa iasa invingator. Va sunt adanc recunoscatoare pentru ca sunteti langa VLAD, langa familia mea si impreuna vom invinge aceasta boala".

Tratamentul lui Vlad costă, potrivit familiei, peste 100.000 de euro. Dacă doriți să-l ajutați, puteți să:

-  donați în contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Constantinescu Dana Cristina

- participați la evenimentele caritabile organizate pentru Vlad Constantinescu

- Redirecționați 2% din impozit!  Fundatia Comunitara Prahova a alocat un subcont pentru Dana Constantinescu, mama lui Vlad (subcont al Fundației Comunitare Prahova: RO50RNCB0205134889000005). Formularul îl puteți descărca de AICI. 

Back To Top