Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Vremea se schimbă brusc, la finalul săptămânii, avertizează meteorologii, potrivit cărora temperaturile vor scădea simțitor, iar în multe regiuni vor fi semnalate precipitații mixte și chiar ninsori.

"Începând de vineri, în a doua parte a zilei, vom avea parte de o schimbare radicală a vremii: lapoviță ninsori în nordul țării , în Moldova. Sâmbătă noaptea , acolo se va produce o scădere evidenta a temperaturii. În sudul țării, vremea rămâne caldă cu temperaturi de pană la 20 grade. În București va fi caldă până sâmbătă, după care va avea loc o răcire accentuată", a anunțat meteorologul Dinu Mărășoiu, la un post central de televiziune.

De altfel, și în prognoza valabilă până pe 25 martie, ANM arată că, la finalul acestei săptămâni, vremea schimbă foaia. În cele mai multe regiuni, răcirea va fi resimțită începând de duminică, 18 martie, și în primele zile ale săptămânii următoare. În Muntenia, de exemplu, între 18 și 21 martie, vremea se va răci, iar temperatura aerului va coborî sub valorile normale climatologic pentru această perioadă a anului. Și probabilitatea de apariție a precipitațiilor, posibil însemnate cantitativ, va fi ridicată pe 12 și 13 martie și, din nou, după data de 17 martie.

Pe plan local, prognozele arată că, la Ploiești, dacă sâmbătă vor avea parte de ceva soare și maxime de până la 18 grade Celsius, luni minima va coborî până la -4 grade Celsius, iar pe parcursul zilei termometrele vor indica, în cel mai bun caz, 6 grade Celsius. Potrivit datelor publicate de AccuWeather, cel mai frig va fi marți, când sunt așteptate maxime de numai 2 grade Celsius și ninsori.

Back To Top