Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lucrari asfaltare domnisori martie 2018Şoferii care circulă în aceste zile prin cartierul Vest al Ploieştiului sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil strada Domnişori, unde se desfăşoară ample lucrări de reabilitare. Muncitorii au venit aici miercuri, întâi pe tronsonul din vecinătatea Pieţei 9 Mai, unde au răzuit stratul de uzură, continuând astăzi până în apropiere de stadionul Astra.

Strada Domnişori, una dintre arterele de circulaţie din acest cartier, care asigură legătura dintre Gara de Vest spre centru, este prima care intră în acest an în programul de reparaţii curente al Primăriei Ploieşti, lucrările fiind executate de firma Delta ACM, cu care municipalitatea are în derulare un acord cadru rămas din vremea administraţiei Bădescu.

Lucrările începute aici în această săptămână vizează răzuirea stratului vechi de asfalt şi turnarea unuia nou, în contextul în care pe anumite tronsoane apăruseră denivelări, iar valorile de trafic de aici sunt relativ mari. Totuşi, au existat şi voci care au criticat alegerea făcută de conducerea Primăriei, ridicând întrebarea dacă nu cumva arătau mult mai rău alte străzi şi poate că acestea ar fi trebuit să aibă prioritate. O altă controversă a fost legată şi de bâlbâiala autorităţilor în a înştiinţa populaţia cu privire la începerea lucrărilor, ceea ce, din sursele noastre, se pare că ar fi fost motivul unor reproşuri adresate de primar subalternilor săi din Direcţia Tehnică.

Back To Top