Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Elevii din clasele a XI-a și a XII-a susțin, începând de luni, simularea probelor din cadrul Bacalaureatului. Rămâne de văzut dacă testarea se va derula fără probleme sau dacă vor apărea, din nou, încercări de boicotare a simulării, de către dascălii nemulțumiți.

Simularea se adresează elevilor înscriși în clasele a XI-a și a XII-a la începutul anului școlar 2017-2018 și se desfășoară după următorul calendar:

> 19 martie: Limba şi literatura română - proba E) a) - clasele a XI-a și a XII-a

> 20 martie: Limba şi literatura maternă - proba E) b) - clasele a XI-a și a XII-a

> 21 martie: proba obligatorie a profilului - proba E) c) - clasele a XI-a și a XII-a

> 22 martie: proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv elevii clasei a XII - a

> 30 martie: comunicarea rezultatelor.

Totul ar trebui să fie clar, numai că, la începutul lunii, cu prilejul simulării Evaluării Naționale, aceasta a stat unei tentative de protest, iar dascălii nemulțumiți au avertizat atunci că s-ar putea mobiliza și acum, la noile testări. Cu certitudine vom afla, însă, abia luni dimineață, când ar trebui să înceapă prima probă.

Reprezentanții Ministerului Educației au anunțat că elevii vor avea de rezolvat subiecte întocmite după modelul celor pe care le vor avea și la Bacalaureat, întocmite din materia parcursă până în prezent.

Notele vor fi utilizate, în special, pentru a se vedea nivelul la care se află elevii care peste câteva luni sau în vara viitoare vor participa la Bacalaureat. "Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare. Notele obținute nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceștia vor depune o cerere scrisă în acest sens", au mai transmis oficialii din cadrul Ministerului Educației.

Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare în sesiunea iunie-iulie.

Back To Top