Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deseuri reciclabile si gunoaie confiscatePoliţiştii locali din Ploieşti au sancţionat astăzi trei persoane prinse în timp ce transportau deşeuri reciclabile despre care se crede că au fost obţinute în mod ilegal. Totodată, echipajul a confiscat şi peste o tonă şi jumătate de PET-uri. Acţiunea vine în contextul unui fenomen extrem de extins în municipiu, în care foarte multe persoane "colectează" aceste deşeuri înainte de sosirea operatorului de salubritate şi câştigă în acest mod un venit lunar din vânzarea lor, cu toate că fapta, chit că e vorba de gunoaie, poate fi încadrată ca furt de pe platformele menajere din Ploieşti.

Peste 1,5 tone deșeuri reciclabile, ce erau depozitate în vecinătatea terminalului de microbuze de pe strada Găgeni, au fost confiscate astăzi, 16.03.2018, în jurul orei 08.00, de către un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii instituţiei.

"Persoanele depistate la fața locului au fost identificate ca fiind C.V., C.S. și N.G., acestea fiind sancționate conform prevederilor legale în vigoare", se mai arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Back To Top