Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

avertizare meteo 18 martie 2018După o perioadă călduroasă, iarna revine în România, la mijlocul lunii martie, metzeorologii anunţând scăderea temperaturilor şi chiar lapoviţe şi ninsori. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări de vreme rea. Primul cod galben intră în vigoare sâmbătă seară şi e valabil până duminică dimineaţă, în zonele de nord şi vest ale ţării, pentru ca, începând de duminică, vremea să se strice în cea mai mare parte a ţării, inclusiv în Muntenia.

 

Judeţul Prahova va fi sub avertizare meteo de lapoviţă şi ninsori, începând de duminică dimineaţă şi până la ora 23.00, a anunţat ANM.

Primul mesaj emis, valabil de sâmbătă de la ora 18.00 până a doua zi, la 8.00, vizează jumătatea de nord a Moldovei și zona Carpaților Orientali, unde vor fi precipitații la început mixte, ce vor favoriza local depuneri de polei, apoi sub formă de ninsoare. Local se va depune strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 50…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h viscolind temporar ninsoarea.

Al doilea cod galben intră în vigoare duminică, în intervalul orar 8.00-23.00. În intervalul menționat vor fi precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului, avertizează meteorologii. În Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă. În Muntenia și în cea mai mare parte a Transilvaniei, la început va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. În Oltenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în est și în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum și la munte, unde rafalele vor depăși 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea, se mai precizează în avertizarea meteo. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare, au mai anunţat meteorologii.

Back To Top