Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe trenuri au întârzieri, luni dimineață, iar unele curse au fost anulate de tot, au anunțat reprezentanții CFR Călători. Problemele sunt cauzate de ploaia înghețată, care s-a depus pe firele de contact și pe șine.

 

"Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a fenomenului de chiciură de la nivelul firelor de contact, a elementelor de infrastructură și a materialului rulant, trenurile de la București Nord la Constanța, Craiova, Galați, Ploiești și retur circulă cu întârzieri", au anunțat reprezentanții Companiei. La nivelul CFR Călători s-a decis și anularea unor curse, deoarece între Ciulnița și Constanța nu poate fi utilizată tracțiunea cu locomotive electrice. Măsura vizează trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 București Nord – Constanța și retur, 8212 Constanța – Fetești, R 8011 București Obor – Fetești, R 8012 Ciulnița – București Obor, R 8002 și R 8003 Constanța – Bucureștilor Obor și retur.

În zonele afectate de fenomenul amintit se intervine cu utilaje și cu locomotive Diesel, iar călătorii vor fi preluați spre destinații cu trenuri din graficele de circulație sau cu trenuri suplimentare. Măsurile luate urmăresc, însă, asigurarea circulației trenurilor în condiții de siguranță.

Back To Top