Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

despescu_bogdan_ipj1Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova are un nou şef. Începând de ieri, comisarul şef Bogdan Despescu a preluat conducerea IPJ Prahova.

Neobişnuit la această numire ar fi faptul că, din peste 1 000 de angajaţi, câţi are Poliţia Prahova, Ministrul Administraţiei şi Internelor nu a găsit unul care să merite funcţia de conducere a acestui inspectorat judeţean. Aşa că ministrul l-a numit pe Despescu, aducându-l la Ploieşti de la Buzău. Asta ar fi neobişnuit doar la prima vedere.

Dacă ne uităm la „istoria” recentă constatăm cât se poate de lesne că numirile unor oameni aduşi din alte părţi în Prahova nu mai reprezintă ceva neobişnuit. Şeful Poliţiei Comunitare Ploieşti este adus tot din Buzău. Iar municipiul Ploieşti a avut un administrator adus de la Sinaia. Iar acestea sunt doar câteva exemple.

Funcţia de şef al IPJ Prahova a rămas vacantă în urmă cu mai puţin de o lună, atunci când chestorul Sorin Oprea a plecat la Bucureşti, pentru a conduce Agenţia Naţională Antidrog. Încă înainte de anunţul oficial privind plecarea lui Sorin Oprea de la şefia IPJ Prahova au fost voci care au spus că Oprea este, de fapt, debarcat din funcţia de conducere pe motiv că şi-a făcut datoria cu maximă corectitudine şi a deranjat, astfel, unele cercuri de interese cu puternice conexiuni în mediul politic şi în lumea interlopă din Prahova.

Unul dintre cei care au făcut astfel de afirmaţii este fostul ministru de interne Marian Săniuţă, în prezent deputat de Prahova.

Adjunctul şefului de la Buzău, adus şef „plin” la Prahova

Imediat după plecarea chestorului Sorin Oprea de la şefia IPJ Prahova atribuţiile acestui au fost preluate de către adjunctul său, Ionel Trandafirescu. Nu pentru mult timp însă. Luni, 4 aprilie, Ministrul Administraţiei şi Internelor a semnat ordinul prin care îl împuterniceşte pe comisarul şef de poliţie Bogdan Despescu să preia conducerea IPJ Prahova pentru următoarele şase luni.

Bogdan Despescu este absolvent al facultăţii de drept din cadrul Universităţii Bucureşti, licenţiat în ştiinţe juridice şi absolvent al mai multor cursuri postuniversitare. În perioada 2001 – 2002 a fost şef al postului de poliţie Berca, din 2002 până în 2005 a fost adjunctul şefului Poliţiei municipiului Buzău, apoi a condus Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Buzău, până în 2006, an în care a fost numit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Buzău, funcţie pe care a deţinut-o până la numirea sa la şefia IPJ Prahova.

Despescu, încă un import dintr-o serie…

La prima vedere, aducerea comisarului Bogdan Despescu de la Buzău la şefia IPJ Prahova poate să pară ceva ciudat. Nu este însă chiar atât de ciudat, având în vedere că, în ultimii ani, mai exact după alegerile din 2008, în mai multe instituţii din Prahova au fost aduşi, pe funcţii de conducere plătite din bani publici, oameni care până atunci nu avuseseră nici cea mai mică legătură cu respectivele instituţii.

Primul „import” a fost Marius Duţă, un personaj controversat, fost angajat al SRI, care a fost adus de la Buzău la conducerea Poliţiei Comunitare Ploieşti, funcţie pe care o ocupă şi acum.

Iar exemplele pot continua. Timp de câteva luni postul de administrator public al municipiului Ploieşti a fost ocupat de Sanda Toader, adusă de primarul Andrei Volosevici de la Sinaia. Tot de la Sinaia, Volosevici şi-a adus o consilieră.

De asemenea, o perioadă de timp Direcţia Tehnic Investiţii din Primăria Ploieşti a fost condusă de un personaj adus nu doar din afara instituţiei, ci din afara judeţului. Este vorba despre Mihail Badea, adus în fruntea celei mai importante direcţii din Primăria Ploieşti de la Primăria Bucureşti.

De-a lungul activităţii sale la Ploieşti Badea s-a făcut remarcat prin faptul că nu prea ştia despre ce e vorba pe aici şi încurca mai tot timpul Ploieştiul cu Bucureştiul. (Daciana Ilie)

Back To Top