Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un polițist al secției rurale din localitatea prahoveană Florești a fost găsit, marți seară, în fața postului, de un coleg de la Poliția Locală, tăiat la braț. Din primele cercetări, se pare că acesta și-ar fi provocat singur rana, fiind vorba, cel mai probabil, despre o tentativă de sinucidere.

 

Ofițerul a fost găsit plin de sânge, în fața postului de Poliție din Florești, marți seară. Cel care l-a găsit a fost un polițist local, care a și alertat imediat echipajele de urgență. Polițistul rănit a fost transportat de urgență la spital și se află în afara oricărui pericol, dar incidentul face acum obiectul unei anchete, în cauză fiind deschis dosar penal in rem (pentru faptă - n.r.), în vederea stabilirii exacte a împrejurărilor în care a fost rănit acesta.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul și-ar fi provocat singur tăietura.

"În jurul orelor 19.30, am fost sesizaţi de către un poliţist local din Floreşti, cu privire la faptul că un ofiţer de poliţie din cadrul secţiei rurale de poliţie din localitate se află într-o stare de urgenţă medicală în fata sediului. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ofiţerul, după ce a ieşit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină şi şi-a provocat o tăietură cu un cuţit, pe braţul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge. În acest moment, poliţistul se află în afara oricărui pericol, fiind în evaluare medicală la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Poliţistul a fost evaluat psihologic în 19.04.2017, fiind declarat apt, fără a fi semnalate modificări in  rezultatele testelor aplicate, care să conducă la suspiciunea existenţei vreunor probleme de natură comportamentală sau de atitudine. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. S-a constituit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări ÎN REM", a transmis, marți seară, IJP Prahova.

Potrivit unor surse, polițistul ar fi absolvit Academia în anul 2012, iar la Florești a ajuns să lucreze relativ recent, după ce anterior ar fi fost încadrat la Serviciul de Informații și Protecție Internă.

Foto ilustrație

Back To Top