Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

fonduri_euPatronatului Naţional al Viei si Vinului (PNVV), filiala Ploieşti, a organizat, marţi, 5 aprilie, o dezbatere la care au participat producători de vin şi reprezentanţi ai autorităţilor publice, dezbatere care a avut ca teme: politica agricolă comună, starea sectorului vitivinicol românesc, respectiv măsuri de sprijin, Programul suport vie-vin, regimul de antrepozitare fiscală şi un proiect de modificare a Legii Viei si Vinului.

Întâlnirea a avut la Buzău şi face parte dintr-o serie de conferinţe organizate de PNVV în cadrul proiectului intitulat “Consolidarea patronatului şi dezvoltarea capacităţii acestuia de a participa la procesul decizional” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Rolul acestor întâlniri este de a identifica soluţii la actualele probleme naţionale şi regionale ale sectorului vitivinicol în urma dezbaterilor create.

fonduri_eu_1Unul dintre subiectele dezbătute în cadrul întâlnirii de marţi a fost legat de politica agricolă comună după 2013. În acest context, participanţii la dezbatere au subliniat că viitoarea politică agricolă comună ar trebui să fie mai echilibrată, mai simplă şi mai eficace.

În cadrul întâlnirii de marţi directorul Patronatului Naţional al Viei şi Vinului, Ovidiu Gheorghe, a arătat că PNVV va organiza, în premieră, o dezbatere publică privind rolul analizei izotopice în determinarea autenticităţii vinului, dezbatere la care vor participa specialişti în acest domeniu şi invitaţi din străinătate.

Back To Top