Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Greul abia urmează, avertizează meteorologii, care au emis, pentru următoarele zile, noi alerte de vreme rea, culminând cu un cod portocaliu ce va fi instituit joi seară și care va viza treime din țară.

 

Prima informare meteo, care vizează întreaga țară, este n vigoare de miercuri, ora 14.00, și expiră joi, la ora 15.00. "În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țării. În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare. La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei sau ghețuș", transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Din nefericire, expirarea acestei atenționări nu lasă loc primăverii, ci unor avertizări și mai serioase. Astfel, de joi după-amiază până vineri, la ora 20.00, pentru jumătatea sudică a țării va fi valabil un cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece. "În Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie cu 45…55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată. În sudul și în estul Dobrogei precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei. Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în jumătatea de sud-est, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig", se mai arată în textul alertei emise de ANM.

Pentru aproape 24 de ore, o treime din țară se va afla chiar sub cod portocaliu, prognoza anunțând, pentru intervalul 22 martie, ora 23.00 -  23 martie, ora 15.00, ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută: "În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității."

Luând în considerare cele mai noi avertismente emise de meteorologi, autoritățile din Prahova se reunesc, joi dimineață, într-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întâlnire în care urmează să se discute, printre altele, și despre posibilitatea suspendării cursurilor, în unitățile de învățământ din județ, vineri, pe 23 martie. O astfel de hotărâre a fost luată, deja, la nivelul municipiului București.

Până atunci, sud-estul țării trebuie să treacă, însă, și printr-o alertă de frig și polei. Avertizarea cod portocaliu a fost transmisă prin intermediul aplicației Departamentului pentru Situații de Urgență și este valabilă până joi, la ora 15.00, în Alba, Argeș, Brașov, Brăila, București, Buzău, Constanța, Covasna, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vrancea. "

Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, ninsori moderate cantitativ, polei; În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țării. În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare. La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei sau ghețuș", anunță reprezentanții DSU.

Back To Top