Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Accident mortal, în noaptea de miercuri spre joi, la Ploiești. Un bărbat de 61 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de maşină în timp ce traversa, din câte se pare pe trecerea de pietoni.

Primele cercetări efectuate de polițiști au scos la iveală că, la momentul impactului, bărbatul s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni aflată în apropiere de sediul Ambulanței Prahova, de pe Șos. Vestului. Victima, în vârstă de 61 de ani, și-a pierdut viața.
Potrivit Poliției Prahova, șoferul care se afla la volanul mașinii implicate, un ploieștean de 30 de ani, a părăsit imediat locul accidentului. El a fost depistat totuși în scurt timp. Deocamdată se știe cu certitudine că acesta nu se urcase băut la volan, după cum a relevat testarea cu aparatul etilotest.
În cauza a fost deschis dosar penal, iar polițiștii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

 

Back To Top