Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române susține că volumul mare de muncă nu avea cum să fie motivul pentru care ofițerul din Prahova și-a provocat rana (VEZI DETALII). Poliția Română a venit cu o serie de precizări în urma incidentului petrecut marți seară, în comuna prahoveană.

Potrivit reprezentanţilor IGPR, "informațiile potrivit cărora polițistul avea un volum mare de muncă, fapt ce ar fi generat nemulțumiri ale acestuia, nu se susțin". Și asta deoarece, se mai arată în comunicatul Poliției Române, "în anul 2017, ofițerul de poliție a avut în lucru un singur dosar penal, în cadrul căruia a efectuat o singură audiere. De asemenea, pe tot parcursul anului 2017, a primit spre soluționare 6 petiții.Pentru stabilirea cauzelor ce l-au determinat pe polițist să își provoace răni, a fost deschisă o anchetă, sub coordonarea procurorului, privind săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă".

Potrivit sursei citate, ofițerul de poliție este în stare stabilă, rămânând internat în spital, pentru a fi monitorizat și supus tuturor investigațiilor medicale necesare.

Conducerea Poliției Române a dispus luarea măsurilor necesare pentru ca ofițerul de poliție să primească asistența medicală și psihologică de care are nevoie.

Back To Top