Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiComitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, reunit joi dimineaţă în şedinţă extraordinară, a decis ca vineri să nu se ţină cursuri în Prahova, din cauza condiţiilor meteo extreme anunţate de ANM. Conducerea Primăriei Ploieşti a criticat decizia, argumentând că autorităţile n-au fost consultate şi afirmând că în alţi ani au existat ninsori mult mai puternice şi nu s-a luat nicio decizie de acest gen. În ciuda protestelor, Primăria se va conforma acestei decizii, astfel că vineri, cu mici excepţii, vor fi închise unităţile de învăţământ din Ploieşti, la fel ca şi cele din restul judeţului.

„În Ploieşti se află o treime din şcolile din Prahova şi cred că această decizie trebuie luată şi cu consultarea factorilor de decizie ai municipiului, prin verificarea situaţiei din teren, verificarea capacităţii de deszăpezire“, a declarat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti, într-o conferinţă de presă organizată joi, la două ore după ce se decisese în CSJU închiderea şcolilor.

Decizia CJSU menţionează, însă, şi unele excepţii, autorităţile judeţene stabilind că anumite unităţi de învăţământ vor rămâne deschise mâine. 

MAI MULTE DETALII: Școlile și grădinițele din Prahova vor fi ÎNCHISE vineri

„Nu am fost informaţi de această intenţie şi nici consultaţi. Trebuie să punem în aplicare această decizie, însă nu înţeleg această apetenţă de a închide şcolile în condiţiile în care apar nişte fenomene meteorologice care nu sunt aşa deosebite. Am avut alte situaţii mai grave cu ninsori, în anii trecuţi, în care nu s-au închis şcolile. Sunt şi foarte mulţi părinţi care nu au cu cine să-şi lase copiii acasă. Înţeleg că grădiniţile cu program prelungit vor funcţiona, pe când grădiniţile cu program normal nu vor funcţiona. Care este diferenţa între un copil de 5-6 ani care se duce la o grădiniţă cu program prelungit faţă de cel care se duce la o grădiniţă cu program normal? Nu înţelg lucrurile acestea. Nu înţeleg de unde pleacă această dorinţă de a închide imediat şcolile, mai ales că noi, în ultima perioadă de timp, nu am avut niciun fel de probleme în a ţine starea drumurilor viabilă , astfel încât să-ţi poţi duce copilul la şcoală sau să poţi să-ţi desfăşori orele de curs. Nu avem probleme cu furnizarea de agent termic în şcoli “, a mai comentat primarul Ploieştiului.

Back To Top