Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Echipajele de deszăpezire nu fac față ninsorii abundente și viscolului, astfel încât, în Prahova, pe principalele șosele din județ se vede, permanent, un strat consistent de zăpadă. Pe DN 1 au avut loc accidente în lanț, iar pe DN 1A, începând cu ora 10.30, s-a instituit restricție de tonaj. Probleme sunt și în alte județe din țară, autostrada A2, de exemplu, fiind închisă încă de la ora 7.30.

 

Mai multe accidente au avut loc, vineri dimineață, într-un interval de timp destul de scurt, pe DN 1, în dreptul localității Băicoi. Seria a fost deschisă de un eveniment în urma căruia șoferul unui autocar a ajuns la spital, electrocutat de firele de pe stâlpul pe care l-a lovit (VEZI DETALII).
Au urmat, însă, accidente în lanț, în aceeași zonă, care au blocat, temporar, sensul de mers spre Ploiești.
"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 74, în localitatea Lilieşti, judeţul Prahova, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 7 autoturisme şi o ambulanţă SMURD. Cauzele producerii au fost nepăstrarea distanţei de siguranţă şi starea carosabilului acoperit cu zăpadă, unde s-a format un carambol prin coliziunea faţă-spate. Nu au rezultat victime, doar pagube materiale, iar sensul Braşov-Bucureşti este oprit. De asemenea, pe acelaşi drum, la kilometrul 76, în aceeaşi localitate, a avut loc un al doilea accident rutier, în care au fost implicate 2 autocamioane. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de iarnă. Nu au rezultat victime şi acelaşi sens de mers este oprit momentan", a anunțat Infotrafic.
Probleme sunt și pe Valea Prahovei, între Posada și Sinaia, unde coloana de tiruri formată pe acest tronson înaintează cu greutate.
De asemenea, pe DN 1A, între limita județului Prahova și Brașov (km 160+000 – km 190+000), începând cu ora 10:30, se instituie restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. "Măsura a fost luată din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce determină vizibilitate redusă. Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță", au anunțat reprezentanții CNAIR.

Situația traficului la nivel național (Sursa: Infotrafic, ora 13.00)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că situaţia traficului se prezintă astfel:

Trafic rutier:

a – Autostrăzi cu circulaţia oprită: 1

- tronsonul Bucureşti – Drajna al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa este închis circulaţiei rutiere, pe ambele sensuri de mers.

b – Drumuri naţionale cu circulaţia oprită: 7

- DN 2A, între Slobozia şi Urziceni (judeţul Ialomiţa);

- DN 2C între localităţile Costeşti (judeţul Buzău) şi Slobozia (judeţul Ialomiţa);

- DN 2N între localităţile Bogza şi Dumbrăveni (judeţul Vrancea);

- DN 4 între Bucureşti şi Olteniţa (judeţul Călăraşi);

- DN 21A între localităţile Bărăganu şi Ţăndărei (judeţul Ialomiţa);

- DN 22 între localităţile Râmnicu - Sărat (judeţul Buzău) şi Brăila (judeţul Brăila);

- DN 23B între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti (judeţul Vrancea).

c – Drumuri naţionale restricţionate: 7

- restricţie pentru circulația autoturismelor cu MMA>3.5 tone, pe DN3 Izlaz (judeţul Ilfov) şi Lehliu Gară (judeţul Călăraşi);

- restricție pe DN 1 Nistoreşti – Braşov, DN1A, între Dârste şi Cheia, DN 10, între Buzău şi Covasna, DN 2F, între Vaslui şi Dragomireşti, DN1B, între localităţile Buzău şi Mizil, DN3, între Lehliu Gară şi Cuza-Vodă (intersecţie cu DN31) şi DN3A, între Lehliu-Gară şi Drajna, pentru circulația autoturismelor cu MMA>7.5 tone, din cauza ninsorii abundente.

Trafic feroviar:

- SRPT Bucureşti – 13 trenuri anulate.

- SRPT Constanţa – 23 trenuri anulate.

- SRPT Craiova – 19 trenuri anulate.

- SRPT Galaţi – 2 trenuri anulate.

Trafic naval:

- Bara Sulina şi Portul Midia închise, din cauza vântului puternic.

Trafic aerian:

- se circulă cu întârzieri, în condiţii de iarnă. Momentan 12 curse sunt anulate, Bucureşti – Trevizo, Bucureşti - Istanbul şi Bucureşti – Stockholm, Bucureşti – Chişinău şi Bucureşti – Tisa (tur - retur), respectiv Bucureşti – Cluj - Napoca şi Craiova – Tel Aviv (tur).

Update - IJP Prahova a anunțat, la ora 14.00, ridicarea restricției instituite pe DN 1A.

Update - Și restricțiile de tonaj instituite pe DN 1B, între Buzău și Mizil, au fost ridicate începînd cu ora 14.30.

Update - Restricție pentru accesul autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, pe DN 1D, începând cu ora 14.45.

 

Back To Top