Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile au instituit, vineri dimineață, restricții de tonaj, atât pe DN 1A, cât și pe DN 1B. Echipaje de poliție aflate la Vălenii de Munte și Mizil opresc mașinile de mare tonaj să înainteze spre Brașov, respectiv Buzău.

 

Pe DN 1A, între limita județului Prahova și Brașov (km 160+000 – km 190+000), începând cu ora 10:30, s-a instituit restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost luată din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce determină vizibilitate redusă, au anunțat reprezentanții CNAIR. "Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis aceștia.

Tot de vineri dimineață a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone și pe DN 1B, de la limita județului Prahova spre Buzău.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a precizat că, pentru aplicarea acestor măsuri, în județul Prahova au fost instituite filtre ale poliției, în localitățile Vălenii de Munte și Mizil, care nu lasă mașinile mari să treacă spre Brașov sau Buzău.

Update - IJP Prahova a anunțat, la ora 14.00, ridicarea restricției instituite pe DN 1A.

Foto ilustrație

Back To Top