Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tce iarnaConducerea Primăriei Ploieşti i-a solicitat operatorului de transport public să crească frecvenţa curselor, începând de vineri dimineaţă, în condiţiile în care în municipiu au căzut cantităţi mari de zăpadă. Reprezentanţii Transport Călători Express au confirmat că au suplimentat, astăzi, numărul de maşini, ajungând să scoată pe traseu şi vechile autobuze cu burduf, care nu mai fuseseră utilizate de ceva vreme. Măsura a fost luată pentru ca ploieştenii să nu fie nevoiţi să aştepte prea mult în staţii.

În paralel, indirect, prin creşterea fecvenţei curselor de transport public, autorităţile au încercat să-i determine pe ploieşteni să renunţe astăzi la folosirea maşinilor personale, încercând să le ofere alternativa transportului în comun.

„Le-am solicitat celor de la TCE să suplimenteze numărul de curse, pentru a nu lăsa călătorii să aştepte prea mult în staţii. De dimineaţă, operatorul a scos pe trasee mai multe mijloace de transport decât de obicei. Dacă aţi observat, au fost introduse pe traseul 30 şi autobuzele mai vechi, cu burduf“, a declarat Adrian Dobe, primarul Ploieştiului.

Back To Top