Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dobre1Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, s-a arătat astăzi mulţumit de intervenţia făcută de operatorul contractat pentru deszăpezirea drumurilor, apreciind că pe arterele din municipiu şi pe multe dintre străzile din cartiere s-a putut circula la negru, în ciuda cantităţilor mari de zăpadă căzute începând de joi seară. Opinia nu e neapărat împărtăşită şi de toţi ploieştenii, reacţiile pe reţelele de socializare fiind în general critice la adresa municipalităţii.

„Ţinând cont de cantitatea de zăpadă căzută în Ploieşti, interventiiile se desfăşoară în mod corespunzătoar. Voi ieşi personal pe teren pentru a verifica felul în care intervin echipele de la Rosal şi SGU. Se circulă la negru pe arterele din municpiu şi nu s-au înregistrat incidente“, a declarat vineri primarul Adrian Dobre.

Reacţia vine în condiţiile în care toată partea de sud şi sud-est a României s-a aflat, de joi seară şi până vineri după-amiază, sub cod portocaliu de nisnori.

Back To Top