Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

primavaraMeteorologii anunţă că următoarele zile vor fi în continuare friguroase în mare parte din ţară, cu o medie de 5 grade Celsius a temperaturilor diurne, dar spun că finalul lunii martie aduce o creştere simţitoare a temperaturilor exterioare, astfel că, până de Paşte, vremea se va îmbunătăţi vizibil. Până atunci, însă, în Prahova şi judeţele învecinate mai avem de traversat câteva zile friguroase.

În judeţul Pahova, în intervalul marţi, 27 martie, ora 9.00 - miercuri, 28 martie, ora 9.00, vremea va fi rece pentru această dată, a anunţat Prefectura, pe baza informaţiilor transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 11 grade, iar cele minime între -2 și 3 grade. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceață. Şi la munte sunt aşteptate temperaturi scăzute, cerul va avea înnorări, local vor fi precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe creste. Variațiile termice vor fi nesemnificative. Începând de miercuri, vremea se va încălzi față de intervalul precedent, mai arată prognoza primită de Prefectură. Cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza și seara, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 15 grade, iar cele minime între -3 și 1 grade. La începutul, dar mai ales la sfârșitul intervalului, local va fi ceață. În zonele montane ale judeţului, vremea se va încălzi față de intervalul precedent, cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații mixte, iar vântul va avea intensificări temporare mai ales pe creste.

Fenomenul de încălzire continuă, iar joi temperatura aerului va avea valori în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii martie, cu maxime cuprinse între 12 și 18 grade și minime între 1 și 5 grade. Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. Pentru zona montană din Prahova, meteorologii preconizează cerul variabil și doar izolat precipitații, predominant sub formă de ploaie. Vântul va avea unele intensificări mai ales pe creste.

Pentru regiunea Muntenia, după ultimele zile de frig, meteorologii anunţă un final de martie călduros, cu o medie regională a valorilor diurne de aproximativ 22 de grade. În primele două zile ale lunii aprilie mediile diurne vor scădea spre 18 grade, iar în a doua săptămână de prognoză vor fi ușoare variații termice de la o zi la alta, iar media regională se va situa între 16 și 21 de grade, cu cele mai scăzute valori la sfârșitul intervalului de prognoză, transmite România TV. Temperaturile minime se vor situa în jurul unei valori medii de 0 grade în primele 4 zile, apoi vor crește treptat până la sfârșitul primei săptămâni, spre aproximativ 7 grade. În cea de a doua săptămână, mediile nocturne se vor încadra între 5 și 7 grade. În primele zile ale intervalului de prognoză, precum și în jurul datei de 1 și 6 aprilie, vor fi precipitații pe arii relativ extinse, iar în celelalte zile probabilitatea de apariție a acestora va fi mai redusă, mai arată prognoza citată de romaniatv.net, care anunţă că de Paşte vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a regiunii.

Back To Top