Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mircea cosma busturiAşteptată astăzi, după mai multe amânări, decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul DNA care îl vizează pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, trimis în judecată alături de Vlad Cosma, Răzvan Alexe şi Daniel Alixandrescu, anunţă rejudecarea procesului. Practic, conform deciziei de luni, întreaga cauză va fi luată de la zero, avocatul lui Mircea Cosma afirmând că este foarte probabil ca senitnţa să fi fost influenţată de dezvăluirile publice făcute în ultima lună de fostul deputat Vlad Cosma, care susţine că procurorii DNA au falsificat probe.

Curtea Supremă a decis rejudecarea dosarului în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma și fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, sunt acuzați de procurorii DNA că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar este Consiliul Judeţean.

Pronunţarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care este definitivă, a fost amânată până acum de trei ori.

La ultimul termen al procesului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a avut loc în 19 februarie, Mircea Cosma a negat toate acuzaţiile şi le-a prezentat magistraţilor planşe cu banii pe care i-ar fi economisit la derularea contractelor de la Consiliul Judeţean Prahova. La rândul său, fostul deputat Vlad Cosma - cel care i-a acuzat pe procurorii DNA Ploieşti că ar fi falsificat probe în dosare - a afirmat, la instanţa supremă, că nu îi este frică, pentru că dosarul are la bază probe false, notează Digi 24.

Back To Top