Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prietenii lui Cristian Catrina, băiatul de 17 ani care a fost lovit, luni, de tren, aproape de Gara de Nord din Ploiești, s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul amicului lor, aflat în stare gravă în spital.

"Va rog cine poate să îl ajute sa o faca !! Este foarte important ca mâine dimineata să se doneze pentru el, incepand cu ora 7:30 la centrul de transfuzie de la linia 102, dupa liceul tehnic Elie Radu!! NU UITAȚI SA SPECIFICAȚI Numele CRISTIAN CATRINA !!! Doamne ajuta !! Fa-te bine frate !! " este un mesaj care a circulat, de azi-noapte, pe Facebook.

"Cristi are mare nevoie de sânge, după accidentul de ieri, în urma căruia a suferit multiple traumatisme. Pe rețelele de socializare au apărut mesaje ale cunoscuților, care încearcă să-i mediatizeze cazul și să-i găsească oameni dispuși să le ajute prietenul. “Un Petrolist are nevoie de ajutorul nostru:

Cristian Catrina a fost lovit ieri în gara de nord din Ploiești de un tren,

Astăzi se află la spitalul județean în coma de gradul lV.

Haideți cu toții la centrul de transfuzie din Ploiești, Șos. Vestului, nr.24A, pentru a da o șansă la viață!

Vă rog să specificați numele Catrina Cristian!!!!

Share masiv!!!!!!!“, a scris pe Facebook unul dintre amicii băiatului. Acesta a anunțat, ulterior, că de la spital are și vești bune: "Dumnezeu exista, in urma cu aproximativ jumatate de ora Cristian a facut un efort mare si a deschis ochii! Gandurile voastre bune si Dumnezeu au facut posibila aceasta minune!

Puteti merge incontinuare la centrul de transfuzie Ploiesti, Șos.Vestului,nr.24A

Young Wolves este alaturi de Cristian!!!"

Sursa foto: Facebook/ Enache Dan

Back To Top