Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

100 ani basarabia parcul bucov 2018Autorităţile prahovene au organizat marţi, la Parcul Memorial "Constantin Stere", o amplă manifestaţie dedicată celebrării a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România, la data de 27 martie 1918. La evenimentul de astăzi a participat aproape 200 de persoane, printer care şi o delegaţie venită de peste Prut.

"Cu prilejul aniversării a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, marţi 27 martie 2018, în Parcul Memorial Constantin Stere - Ploieşti a avut loc o serie de manifestări dedicate promovării identităţii naţionale, valorilor tradiţionale şi spiritualităţii româneşti. Activităţile culturale au debutat cu alocuţiuni susţinute de reprezentanţi ai administraţiei publice locale, oameni de cultură, profesori, continuând cu depuneri de flori pe Aleea Scriitorilor şi la statuia patriotului, savantului şi scriitorului basarabean Constantin Stere. Este o tradiţie pentru Consiliul Judeţean Prahova să fie reprezentat la aceste evenimente ce constituie un izvor al rememorării și al recunoștinței pentru înaintași, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri", au anunţat reprezentanţii CJ Prahova, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a instituţiei.

"Prezent la aceste acţiuni aniversare, administratorul public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a subliniat contribuţia importantă pe care au avut-o marii patrioţi români precum Constantin Stere, Ion Inculeț, Pantelimon Halippa și Daniel Ciugureanu în realizarea unităţii naţionale. Unirea de la 27 martie 1918 a constituit nu doar atingerea idealului național al românilor de pe cele două maluri ale Prutului, ci şi un un eveniment esenţial pentru anul istoric 1918, care a culminat cu Marea Unire a tuturor românilor de la 1 Decembrie. La manifestările culturale organizate astăzi sub egida Consiliului Judeţean Prahova, în cadrul Programului Naţional «România 100», au mai participat subprefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, directorul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Marinela Peneş, directorul Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Național Prahova, Constantin Stere, o delegaţie din Basarabia, elevi, studenţi şi oameni de cultură. Evenimentul s-a încheiat cu un moment cultural-artistic susţinut de elevii Liceului Spirut Haret din Ploieşti dar şi de românii din Basarabia", au mai anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Back To Top