Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bărbatul considerat "creierul" operațiunii care a afectat peste 100 de instituții financiare din mai bine de 40 de țări, inclusiv România, a fost reținut la Alicante, în Spania, a anunțat Europol, într-un comunicat oficial.

 

Europol a precizat că individul a fost reținut ca urmare a unei anchete derulate de Poliția din Spania, în colaborare cu FBI, Europol, autorităţile din România, Moldova, Belarus, Taiwan, precum și cu ajutorul unor companii specializate în securitate cibernetică. Bărbatul era capul unei grupări care acționa încă din 2013 și care a reușit, până acum, să atace mai bine de 100 de instituții financiare, din peste 40 de țări.

Cel puțin o bancă din România ar fi fost vizată de unul dintre atacuri. Într-o singură noapte, peste 30 de bancomate din opt orașe, inclusiv din Ploiești, au fost golite (VEZI DETALII). Informația a ieșit la iveală recent, dar atacul, în urma căruia gruparea ar fi obținut rapid aproximativ 860.000 de euro, ar fi avut loc în urmă cu aproximativ doi ani (VEZI DETALII).

Rețeaua acționa prin intermediul unui virus informatic, dezvoltat din cel cu care a dat primele lovituri, în anul 2013. Cea mai elaborată variantă a fost utilizată începând cu 2016, inclusiv în România.

Virusul era transmis ca atașament la mail angajaților băncilor vizate, iar odată descărcat le oferea infractorilor acces la informaţiile de care aveau nevoie pentru a încasa banii.

Prejudiciul total s-ar ridica, potrivit Europol, la un miliard de euro, în condițiile în care gruparea reușea, dintr-o singură lovitură, să obțină chiar și 10 milioane de euro!

Back To Top