Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Jandarmii montani din Prahova au intervenit, marți după-amiază, pe un traseu din Bucegi, la solicitarea unui grup format din trei persoane, care nu a mai putut să coboare, din cauza condițiilor meteo.

SOlicitarea a venit în jurul orei 16.30, de la trei turiști, doi adulți și un copil de 11 ani, din București. Patrula de jandarmi montani din cadrul postului de jandarmi montan Platoul Bucegi - Detașamentul Jandarmi Sinaia a intervenit pentru recuperarea acestora, turiștii anunțând că au rămas blocați în zona Cabanei H2O - Valea Dorului din stațiunea Sinaia. IJJ Prahova a precizat că grupul nu a mai prin ultimul telescaun, pentru a coborî în stațiune, și nu a mai putut înainte nici pe jos, din cauza vântului și a ceții.

Două persoane au fost preluat cu un snowmobil, iar cea de-a treia tractată până la Cota 2000. De acolo, turiștii, însoțiți de jandarmi, au coborât pe schiuri până la Cota 1400, unde își lăsaseră mașina.

Operațiunea s-a încheiat în jurul orei 19.30.

Imagini: Jandarmeria Prahova

Back To Top