Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Duminică, de Florii, este ultima dezlegare din acest post, așa că, în aceste zile, în pieţele unde se vinde pește este forfotă mare. Pe de-o parte, cumpărătorii caută să se aprovizioneze din timp, iar pe de altă parte comercianții aruncă pe tarabe marfă fel de fel. Pe fir au intrat, însă, polițiștii, care îi avertizează pe ploieșteni să fie foarte atenți, după ce au descoperit, în galantare, marfă expirată.

IJP Prahova a da publicității un bilanț al raziei organizate de poliţiştii Secției nr. 1 Ploiești la Halele centrale și într-un centru comercial din municipiu. În cadrul acțiunii, aceștia au verificat 44 de agenți economici și 20 de producători agricoli, au controlat 40 de conducători auto și au legitimat 150 de persoane. În total, au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.680 lei și au confiscat bunuri (țigarete, cafea, legume, flori, pește cu termen de valabilitate expirat etc.), în valoare de 40.000 lei.

Un comerciant a fost amendat, de exemplu, cu amendă pentru faptul că oferea la vânzare diverse produse fără a avea afișat prețul acestora, conform legii. Acesta a rămas și fără 32.700 de țigarete, 315 litri de băuturi alcoolice, precum și alte cantități de cafea, băuturi răcoritoare și alte produse, marfă confiscată de oamenii legii, în urma verificărilor.

Polițiștii au întocmit și un dosar penal, în urma raziei, pentru infracțiunea de comercializare de produse alterate. Aceștia au depistat la vânzare produse din pește cu termenul de valabilitate expirat.

Foto ilustrație

Back To Top