Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Weekendul de Florii vine cu vreme capricioasă. ANM a emis avertizări meteo, valabile până duminică seară, anunțând precipitații abundente, vânt puternic și o scădere semnificativă a temperaturilor.

O atenționare cd galben este valabilă până duminică, la ora 23.00, în mai mult de jumătate din țară. Primele schimbări ale remii vor fi semnalate în județele din vest, fenomenele urmând să se manifeste apoi, treptat, și în zona centrală. "Începând din dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în cea mai mare parte a Transilvaniei, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică (31 martie/1 aprilie) local și în Oltenia vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...60 km/h, temporar 65...75 km/h. La munte, în special în Carpații Meridionali, la peste 1500 m altitudine, rafalele vor depăși 80...100 km/h. În aceste regiuni, din a doua parte a zilei de sâmbătă, 31 martie, ploile vor fi în extindere și în intensificare, astfel că, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp, iar în vest și nord-vest local 30…40 l/mp. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină.  Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, însă duminică valorile termice vor scădea semnificativ, chiar și cu 10…12 grade. În zona montană, duminică, 1 aprilie ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar spre seară, în special în Carpații Orientali, se va depune strat nou de zăpadă", au anunțat meteorologii.

Până duminică seară este valabilă, în toate regiunile, și o informare meteo. "Pe parcursul zilei de duminică, în Muntenia, Dobrogea și Moldova vântul se va intensifica cu viteze de 45…55 km/h, temporar 60 km/h și vor fi intervale de timp în care va ploua, mai ales cu caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vremea va fi în răcire față de sâmbătă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru prima zi de aprilie", precizează ANM în cea de-a doua avertizare emisă pentru acest weekend, valabilă pe 1 aprilie, până la ora 23.00.

Back To Top