Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Afaceristul ploieştean Nicolae Ceapchie, cunoscut în mediul de afaceri, dar şi în cel politic, drept apropiat al unora dintre liderii PDL Prahova, a intrat în atenţia procurorilor DIICOT. Astăzi, anchetatorii de la combaterea crimei organizate au făcut şase percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat care acţiona pe raza judeţelor Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.

Conform anchetatorilor, acest grup infracţional era specializat în obţinerea de beneficii financiare substanţiale prin fraude la firmele de leasing şi alte operaţiuni financiar-bancare frauduloase, era format din nouă membri iar liderul grupului era Nicolae Ceapchie. Anchetatorii au stabilit că cei nouă au indus în eroare reprezentanţii mai multor societăţi de leasing şi ai altor societăţi comerciale şi bancare, cu ocazia încheierii unor contracte, în scopul obţinerii de foloase materiale injuste.

Concret, aceştia au cumpărat TIR-uri, utilaje folosite în construcţia de infrastructură rutieră şi alte bunuri, fraudând instituţiile financiare care au asigurat finanţarea pentru aceste achiziţii. Valoarea prejudiciului în urma acestor achiziţii este estimată la 10.000.000 lei. Opt autotrenuri din cele zece cumpărate de gruparea infracţională condusă de Nicolae Ceapchie prin intermediul unor firme de leasing nu se mai află în România. Anchetatorii presupun că TIR-urile au fost vândute în zona Orientului Mijlociu, în Iran sau Irak, întrucât în acea zonă s-a pierdut semnalul aparatelor GPS montate pe cele opt TIR-uri.

Un al nouălea TIR a fost pus sub sechestru de către anchetatori.

De asemenea, procurorii au pus sub sechestru mai multe utilaje folosite pentru asfaltări şi pentru construcţii la infrastructura rutieră, în valoare de aproximativ 200 000 de euro, potrivit contractului de leasing, dar şi şapte imobile şi un teren.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Prahova , în timpul percheziţiilor anchetatorii au ridicat numeroase înscrisuri, dar şi 500 de grame de bijuterii din aur, 85 de telefoane mobile noi, o armă cu aer comprimat, 40 000 de lei şi mai multe înscrisuri.

Procurorii DIICOT Ploieşti continuă, joi, să facă descinderi în mai multe locuinţe în care presupun că s-ar afla probe privind infracţiunile comise gruparea specializată în fraudarea de firme de leasing, societăţi comerciale sau bănci, grupare condusă de Nicolae Ceapchie. În urma percheziţiilor 16 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Back To Top