Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

sanatate_protestDisperarea angajaţilor fostului centru medical din Urlaţi, dar şi a pacienţilor care constată că trebuie să străbată zeci de kilometri pentru a ajunge la spital i-a determinat să iasă în stradă, în încercarea de a-i convinge pe guvernanţi să revină asupra deciziei de desfiinţare a spitalului.

Sute de oameni au protestat, vineri, împotriva transformării spitalului din Urlaţi în azil de bătrâni. La ora 10:00, protestatarii s-au strâns în faţa spitalului şi au plecat în marş spre primăria din localitate, strigând „Jos Guvernul!”, „Jos ministrul”, „Genocid!” şi „Vrem spitalul înapoi!”. Pe tot traseul protestatarii au fost însoţişi de poliţişti şi jandarmi.

Protestul la care au participat locuitori din Urlaţi şi din comune precum Sângeru, Apostolache, Iordăcheanu şi Gornet Cricov nu a fost lipsit de incidente. La un moment dat unei femei care suferă de insuficienţă cardiacă şi care participa la protest  i s-a făcut rău. Ea a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

Spitalul din Urlaţi avea 88 de paturi, 112 angajaţi şi oferea servicii medicale in specialităţile: medicină internă, pediatrie, obstetrică şi ginecologie, neonatologie, chirurgie generală, A.T.I.,  O.R.L, oftalmologie, dermatologie şi psihiatrie.

Aproximativ jumătate din angajaţi au fost redistribuiţi către alte unităţi sanitare după închiderea spitalului. Ceilalţi nu ştiu ce se va întâmpla cu locul lor de muncă şi aşteaptă o minune de la Guvern, şi anume ca acesta să se răzgândească în privinţa desfiinţării spitalului.

Back To Top