Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Turiștii nu mai au acces în Salina Slănic, după accidentul de duminică, în care mai multe persoane au fost rănite în urma răsturnării unui microbuz, la intrarea în Mina Unirea.

Salrom a anunțat că "accesul turiştilor în mina Unirea a fost sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informaţii în cel mai scurt timp", potrivit unei informări citate de News.ro.

Precizările vin în urma accidentului de duminică, în care 23 de persoane au fost rănite, după ce un microbuz folosit la transportul turiștilor în subteran s-a răsturant (VEZI DETALII). Această variantă era singura care permitea accesul vizitatorilor în Salină, în condițiile în care, din 2014, lifturile nu au mai funcționat, fiind oprite tot în urma unui eveniment nefericit, când unul dintre ele s-a defectat și aproape că s-a prăbușit în gol, cu turiști în el.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești investighează accidentul de duminică, în acest caz fiind efectuate cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: salrom.ro

Back To Top