Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Investigație în Prahova, după ce din conturile clienților unei bănci ar fi dispărut diferite sume. Polițiștii bănuiesc că o angajată a instituției bancare respective și le-ar fi însușit, modificând date din sistemul informatic al unității.

 

Funcționara de 33 de ani este bănuită de săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică, în urma cercetărilor derulate de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IJP Prahova. Potrivit acestora, "femeia ar fi introdus, modificat şi şters date informatice dintr-un sistem bancar, având ca finalitate şi scop transferarea şi însuşirea fondurilor din conturile deschise de diverse persoane. Prin activitatea infracțională, ar fi produs un prejudiciu în valoare de aproximativ 6.000 euro și 19.000 lei".

În acest caz a fost întocmit un dosar penal care a fost înaintat unității de parchet, cu propunere de sesizare a instanței.

Foto ilustrație

Back To Top