Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alianta franceza ploiestiDupă ce reprezentanţii Alianţei Franceze din Ploieşti au fost anunţaţi că va fi nevoie să evacueze actualul sediu, situat în vecinătatea Poştei Centrale, pe strada Gabi Dobre, autorităţile prahovene anunţă că au găsit un nou spaţiu pentru relocarea activităţii. Astfel, începând din această vară, fundaţia se va muta la intrarea H din Palatul Administrativ, a anunţat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, instituţia care are în patrimoniu Casa Albă.

În prezent, Alianţa Franceză îşi desfăşoară activitatea la Ploieşti într-o clădire deţinută de Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", au mai explicat autorităţile.

"Alianţa Franceză se va muta în Palatul Administrativ, le vom oferi un spaţiu la intrarea H. Actuala clădire, una destul de veche, este a Colegiului «Mihai Viteazul», care a anunţat că are alte planuri pentru acest imobil. Mutarea se va face undeva spre finalul lunii iulie", a declarat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top