Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

container locuinte de necesitateMai multe locuinţe au fost afectate de alunecările de teren reactivate în această primăvară, iar opt familii din Prahova s-ar putea muta zilele viitoare, pe perioadă limitată, în locuinţe de necesitate. În esenţă, este vorba despre nişte containere modulare, care urmează să fie asigurate de la Rezervele Statului şi să ajungă într-un oraş şi trei comune din judeţ.

 

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a transmis o solicitare către Guvern pentru alocarea de fonduri pentru îndepărtarea efectelor calamităţilor, solicitare care vizează 14 localităţi şi Consiliul Judeţean. Pe această listă apar, pe lângă drumuri, podeţe şi terenuri agricole afectate, şi mai multe locuinţe puse în pericol în urma reactivării acestor alunecări de teren, la Boldeşti Scăeni, Ceraşu, Chiojdeanca, Gornet, Plopu, Predeal Sărari, Scorţeni şi Valea Călugărească. Cele mai grave situaţii sunt la Boldeşti Scăeni, Scorţeni, Predeal Sărari şi Gornet, unde urmează să ajungă şi mai multe locuinţe de necesitate, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader. Acesta a precizat că Guvernul urmează să trimită în teritoriu opt containere modulare, dotate cu paturi şi instalaţii pentru încălzire şi prepararea hranei.

"Am fost anunţaţi că vom primi opt containere modulare de la Rezervele Statului. Acestea au toate dotările necesare, mai puţin grupuri sanitare, care vor fi amenajate separat de primării. Ele vor ajunge la Gornet, Boldeşti Scăeni, Scorţeni şi Predeal Sărari, unde au fost probleme mari în această primăvară din cauza alunecărilor de teren. După calculele autorităţilor locale, 19 persoane au nevoie să fie relocate. Acestea vor primi, temporar, aceste locuinţe, iar pe viitor containerele vor rămâne la primării şi vor putea fi folosite în situaţii de urgenţă", ne-a declarat preşedintele CJ Prahova.

Update - Prefectura Prahova a anunțat, miercuri, că nouă astfel de containere ajung în Prahova, în aceeași zi ele urmnd să fie distribuite beneficiarilor din Scorțeni (4), Boldești Scăeni (3), Gornet și Predeal Sărari (câte unul). Este vorba despre familii ale căror case au fost afectate de alunecările de teren generate de fenomenele meteorologice din luna martie.

Back To Top