Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat abia marți decizia cu privire la plata în avans a salariilor bugetarilor, respectiv a pensiilor. Dacă salariații de la stat vor primi lefurile în aceste zile, ca să aibă bani de Sărbători, vârstnicii se pot uita lung, pentru că banii vor ajunge la ei abia de la jumătatea lunii încolo.

Premierul a anunțat marți, la Parlament, că în aceste zile vor fi virate salariile bugetarilor. În schimb, pensionarii trebuie să se pregătească pentru Paște din banii pe care-i au. Pensiile lor vor fi virate la datele obișnuite, abia în a doua parte a lunii aprilie. ”Pensiile nu (le vom da înainte de Paşte - n.r.) şi am să explic de ce. Pensiile se dau între 14 şi 27 ale lunii. Dacă le dăm acum va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, de abia am terminat cu pensiile pe luna trecută şi este foarte greu să tipărim fluturaşii de pensie”, a declarat premierul.

Back To Top