Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Salina Slănic a fost redeschisă pentru vizitatori, aceștia fiind duși în subteran, ca și până acum, cu microbuzele aceleiași firme implicate în accidentul de duminică, soldat cu rănirea a 23 de turiști israelieni.

 

Activitatea turistică la Salina Slănic a revenit la normal, potrivit anunțului făcut chiar de directorul Anghel Belea. Cum lifturile nu pot fi, însă, utilizate, tot microbuzele asigură accesul vizitatorilor în subteran. Și singurele vehicule care pot face acest lucru sunt ale firmei cu care Salina are contract, deci cea implicată în accidentul de duminică (VEZI DETALII).

Directorul Salinei a explicat, pentru Agerpres, că "operatorul nu doreşte să mai prelungească contractul, dar în schimb o să asigure transportul până când o să facem o altă procedură pentru a desemna o altă firmă care să facă acest serviciu", a precizat sursa citată.

Operatorul, care asigura transportul din vara lui 2014, a solicitat rezilierea contractului, după accidentul de weekend-ul trecut.

Salina poate fi vizitată zilnic, de marți până duminică. Programul este ușor modificat doar în preajma Paștelui, au anunțat oficialii Salrom, precizând că Salina va fi închisă duminică, 8 aprilie, dar turiștii vor avea acces luni, pe 9 aprilie. De asemenea, Salina va putea fi vizitată și luni, pe 30 aprilie, dar și pe 1 mai.

Foto: Salrom

Back To Top