Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe școli din Ploiești, dar și o unitate de învățământ din Câmpina, vor fi nevoite, din toamnă, să funcționeze cu clase pregătitoare în care vor învăța peste 25 de elevi, cât este numărul de locuri aprobat în mod obișnuit. În unele cazuri, acest prag este depășit cu aproape 50%.

 

De departe, cea mai aglomerată clasă pregătitoare din județ, în acest an, va fi cea de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Pe cele 25 de locuri aprobate aici, inițial, au fost înscriși, potrivit informațiilor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean, 37 de copii. Și asta deoarece unitatea de învățământ, potrivit metodologiei, a fost obligată să accepte toate cererile venite din circumscripție.

Din același motiv, și la o altă școală foarte căutată din Ploiești, Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", în clasa pregătitoare care va funcționa din toamna lui 2018 vor învăța 35 de copii. Pentru această clasă au fost anunțate, la începerea înscrierilor, 28 de locuri disponibile.

Între 30 și 34 de elevi vor fi și la Școala "Sf. Vasile" (33 elevi/ clasă), Șc. "Mihai Eminescu" (34/elevi/clasă), Șc. "George Coșbuc" (33 elevi/ clasă), Șc. "Sf. Vineri" (30 elevi/ clasă), Șc. "H. M. Berthlot" (30 elevi/clasă) și Șc. "George Emil Palade" (30 elevi/clasă), toate din Ploiești.

Pentru alte unități de învățământ, însă, interesul nu a fost atât de mare, astfel că, în a doua etapă a înscrierilor la pregătitoare, care va începe săptămâna viitoare, imediat după vacanța de Paște, în județ mai sunt disponibile 969 de locuri libere. Lista detaliată a claselor pentru care se mai pot face înscrieri o găsiți AICI.

Foto ilustrație

Back To Top