Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ministerul transporturilorFederaţia Mecanicilor de Locomotivă din România (FMLR) a pichetat, joi, Ministerul Transporturilor, între orele 10:00 şi 13:00, sindicaliştii fiind nemulţumiţi de situaţia dezastruoasă a sistemului feroviar, cu impact asupra condiţiilor de muncă şi a salarizării.

Câteva zeci de sindicalişti - mecanici de locomotivă şi personal de mentenanţă a materialului rulant - au pichetati Ministerul Transporturilor, cerând deblocarea situaţiei financiare a CFR Marfă, relatează România TV. „Unde sunt investiţiile în calea ferată?" şi „Jos mâna de pe CFR Marfă!", au scandat sindicaliştii. „CFR Marfă are de recuperat peste 600 de milioane (de lei -n.n.) de la diverse societăţi ale statului şi nu are posibilitatea să-şi recupereze aceşti bani vreodată", a afirmat preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă (FML), Iulică Măntescu.

Potrivit FML, printre motivele pichetării se numără:
- situaţia conflictuală dintre CFR Marfă şi Compania Naţională CFR SA – „împingerea operatorului naţional de transport feroviar de marfă către faliment sau, mai grav, către dizolvare";
- situaţia dezastruoasă a sistemului feroviar, cu impact asupra condiţiilor de muncă şi a salarizării
- adoptarea Statutului Personalului Feroviar – „proiect de lege care actualmente stagnează în Camera Deputaţilor".

CFR Marfă are de plătit datorii de 835,8 milioane de lei către CFR SA (adinistratorul infrastructurii feroviare), dar are şi de încasat creanţe de 650,5 milioane de lei de la diverşi clienţi, fiind prinsă într-un blocaj financiar periculos. Săptămâna trecută, sindicaliştii au cerut Preşedinţiei medierea conflictului generat de acest blocaj, mai notează sursa citată.

Pichetul de azi deschide seria unor acţiuni mai ample de protest care va culmina, pe 23 aprilie (Ziua Feroviarului), cu un miting care va porni de la Ministerul Transporturilor şi va ajunge la Palatul Victoria, au anunţat liderii sindicali.

Back To Top