Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

euro_3O fostă angajată a SC TRM-TNUVA ROMÂNIA MILK SRL a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA pentru obţinerea frauduloasă de fonduri europene în valoare de aproape 300 000 de euro.

Mihaela Stan, fost asistent manager la firma care produce lactate, este acuzată de comiterea infracţiunilor de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor.

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii anticorupţie, pe data de 6 octombrie 2006, SC  TRM-TNUVA  ROMÂNIA  MILK  SRL a încheiat  cu Agenţia  de  Plăţi  Pentru  Dezvoltare  Rurală  şi  Pescuit, în  calitate de autoritate contractantă, contractul având ca obiect  acordarea  finanţării  nerambursabile  de  către  autoritatea  contractantă  pentru  punerea  în  aplicare  a  proiectului  societăţii  beneficiare  „Înfiinţare  fermă  vaci  lapte  în  localitatea  Adunaţii  Copăceni, judeţul Giurgiu”.

În vederea obţinerii pe nedrept de fonduri SAPARD, asistent managerul Stan Mihaela, în calitate de reprezentant legal al firmei beneficiare şi de responsabil pentru realizarea acestui proiect, la data de 31 martie 2006, a depus la Agenţia de Plăţi pentru  Dezvoltare  Rurală  şi  Pescuit  - Centrul  Regional pentru  Plăţi  pentru  Dezvoltare  Rurală şi  Pescuit 3 Sud  Muntenia Târgovişte o adeverinţă falsă, pretins emisă de Primăria Comunei Ghimpaţi, judeţul  Giurgiu.

Această adresă conţinea date eronate în sensul că SC TRM-TNUVA  ROMÂNIA  MILK  SRL deţinea  în  arendă suprafaţa  de 372,28 hectare de terenuri agricole pe  raza  comunei  Ghimpaţi, judeţul  Giurgiu în baza a 71  de  contracte  de  arendă.  Astfel, inculpata Stan Mihaela a creat în dauna Agenţiei  de  Plăţi  pentru Dezvoltare  Rurală şi  Pescuit un prejudiciu în sumă de 980.657,66 lei, adică aproximativ 289.481 euro.

Aceşti bani au fost restituiţi integral de către SC  TRM-TNUVA  ROMÂNIA  MILK  SRL. Dosarul de află pe rolul judecătoriei Sectorului 1  Bucureşti.

Back To Top